24u F.C. De Kampioenen? Mijn gedacht!

Media / News

FC De Kampioenen marathonEind vorig jaar werd Eén uitgedaagd door een grote Kampioenen-fan om een F.C. De Kampioenen-marathon te organiseren. Twittergebruiker en superfan Laura (alias 'Fernand Costermans') vroeg zich eind vorig jaar af hoeveel retweets ze moest krijgen om een marathon van F.C. De Kampioenen te verdienen. Eén ging de uitdaging aan: bij 5000 retweets was de marathon een feit.
FC De Kampioenen marathonNu is het zover: op 15 maart kunnen alle fans 24 uur lang genieten van de beste afleveringen van de reeks. De marathon gaat door in Kinepolis AntwerpenAn Swartenbroekx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje), Jaak Van Assche (Fernand Costermans) Machteld Timmermans (Goedele), Johny Voners (Xavier), Ben Rottiers (Pol), Tuur De Weert (Maurice), Marijn Devalck (Boma) en Danni Heylen (Pascale) komen langs voor het slotmoment zaterdagavond.
Voor wie geen 24u kan blijven is er ook nog de hattrick: op zaterdag 16 maart kunnen fans in Kinepolis Gent en Kinepolis Antwerpen terecht voor drie topafleveringen van F.C. De Kampioenen. Goed voor 2,5 uur Kampioenenplezier voor het hele gezin. Er zijn tickets beschikbaar voor verschillende voorstellingen die dag. De acteurs geven telkens het startschot van iedere vertoning. Mijn gedacht!

  • Geen artikel