45 cases voor Benelux Event Awards

Awards / News

pablo-heimplatz-243307 unsplash eventDe organisatoren van de Benelux Event Awards, de jaarlijkse competitie die de beste live en evenementiële communicatieprojecten bekroont, hebben de inschrijvingen voor hun 20ste editie afgesloten. De vakjury zal zich nu buigen over de 45 projecten, ingediend door 20 bureaus. "We hebben alle redenen om tevreden te zijn met dit bovengemiddelde aantal. Dit weerspiegelt de uitstekende gezondheid van de evenementenkanalen," aldus Jean-Paul Talbot en Erik De Ridder, organisatoren van de BEA Awards. "Maar los van het aantal, zijn het vooral de kwaliteit en de diversiteit die deze editie bijzonder veelbelovend maken: naast de kandidaturen ingediend door bureaus uit het hele land – en zelfs uit Nederland -, registreerden we projecten met zeer uiteenlopende karakters en doeleinden. Zowat alle activiteitensectoren komen aan bod: van publieke overheden tot automobielindustrie, alsook grootdistributie, telecom, industrie, bank- en verzekeringsinstellingen, etc."

De 20 bureaus die deelnemen aan de competitie zijn Act!events, Balthazar Events, BrandDeli events (NL), BUTIK, CityCubes, COCOMO, Criaturas, E-Demonstrations, Event Masters, Fast Forward, King George, Level C, MeetMarcel, New Balls Please, Night Shift, People First, Sylvester Productions, The Oval Office, White Rabbit en Zuiderlicht (NL).bea

Momenteel zijn de bureaus bezig met het indienen van het materiaal voor de online voorronde, waaruit de finaleprojecten gekozen zullen worden. Deze zullen begin februari 2018 worden bekendgemaakt, alvorens ‘live’ te worden gepresenteerd voor de BEA-jury, op 20 februari 2018.

De uitreikingsceremonie zal plaatsvinden op 2 mei 2018 vanaf 18 uur in ICC Gent. Dit evenement omvat tegelijkertijd ook de BEA Catering Awards, de ‘live’ competitie die de beste eventcateraars van het land bekroont. Informatie en inschrijvingen: www.bea-awards.be.