Dragqueens vrolijken OUTtv op

Media / News

Outtv dragDe internationale gay lifestylezender OUTtv (in Vlaanderen te bekijken via de pakketten Play en Play More van Telenet) lanceert een Europese rebranding met een nieuw logo en een aangepaste huisstijl. Speciaal voor deze rebranding brengt de zender op 15 juni 2017 twaalf van de meest bekende realitysterren uit de populaire dragqueentalentenjacht 'RuPaul's Drag Race' naar België.

'RuPaul's Drag Race' is al jaren een begrip binnen de homogemeenschap. In het programma gaan een tiental dragqueens elk jaar de strijd aan om de opperdragqueen, RuPaul, te laten zien wie de titel van ‘America’s Next Drag Superstar’ het meest waardig is. Sinds de opstart van de Europese homozender OUTtv in 2008 bewijst 'RuPaul's Drag Race' enorm populair te zijn bij de Vlaamse OUTtv-kijkers. Naar aanleiding van de rebranding van OUTtv, stelt de zender niet alleen het negende seizoen van ‘RuPaul’s Drag Race’ voor, maar brengt het Europese tv-station de bijbehorende wereldtournee, ‘Queens Werq The World 2017’, naar België.

'Queens Werq The World 2017 Tour' wordt geproduceerd door Voss Events, Say What Entertainment en OUTtv. De extravagante liveshow zal touren in verschillende landen waar OUTtv actief is: België, Nederland, Scandinavië, Duitsland en Oostenrijk. Maar ook Amerika en Groot-Brittannië zullen voor het eerst kennismaken met OUTtv. “Dit is de meest ongelooflijke en getalenteerde verzameling van queens die ooit samen getourd heeft,” vertelt Shangela, “We noemen dit de ‘WERQ the World’ tour, want dat is precies wat deze Drag Race sterren zullen doen voor de fans: WERQen zoals ze nog nooit eerder geWERQt hebben!”

Outtv dragqueens