72 cases ingediend voor Cuckoo Awards

Awards / News

cuckooMaar liefst 72 cases doen op 11 mei een gooi naar een Cuckoo Award. Daarmee zijn de inschrijvingen afgesloten. Tijdig tickets bestellen om de uitreiking bij te wonen is de boodschap. In totaal werden 72 cases door 22 bureaus en adverteerders ingeschreven in de verschillende categorieën van de DM Cuckoo Awards en de Content Cuckoo Awards.

Momenteel beoordelen de juryleden de ingeschreven cases individueel. Daarna volgt een deliberatie waarbij ze de winnaars zullen bepalen. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het Cuckoo Awards Gala op 11 mei in dancing Carré in Willebroek (vanaf 18.30 uur). Tijdig tickets bestellen is aangeraden en kan op www.cuckooawards.be.

Ter herinnering: de Cuckoo Awards tellen twee jury’s. De eerste, voorgezeten door Kris Vranken, managing director van Stratics, richt zich tot de direct marketing-cases en beoordeelt ze op het vlak van doeltreffendheid of creativiteit. De tweede jury buigt zich over de Content Cuckoo Awards en staat onder leiding van Jasper van Zandbeek, voorzitter van het Platform Content in Nederland en ceo van Zandbeek Communications.