Natascha De Bock

natasha de bock

New kids in town

natasha de bock

“In 2012 studeerde ik af als reclamevormgeefster aan het LUCA in Gent. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om mijn eerste stapjes in de reclamewereld te zetten dankzij een boeiende stage bij het reclamebureau 10 Advertising.

Door mijn passie voor mode kwam ik na deze opleiding terecht bij de exclusieve schoenenwinkel Moernaut, waar ik instond voor alle grafische en digitale communicatie. Van het beheren van de social media tot het fotograferen van de nieuwste collecties, mijn takenpakket was enorm uitgebreid en bomvol variatie!

Om in mijn vrije tijd mijn digitaal ei kwijt te kunnen startte ik enkele jaren geleden met bloggen op thecitizelle.be. Hierdoor leerde ik niet enkel verschillende collega-bloggers kennen maar ontdekte ik ook de wereld van PR. Dankzij mijn blog kreeg ik de kans om samenwerkingen met andere merken aan te gaan om zo samen met hen inspirerende content te creëren.

Sinds maart versterk ik het team van Famous Relations op het vlak van influencer relations en social media. Ik verzorg er voornamelijk b2c PR voor klanten zoals Tranquini, Pernod Ricard, Vittel en meer. Daarnaast sta ik ook in voor het communitymanagement van klanten zoals As44, Iglo, Vittel en Maes.”