Acar-Up wint editie 2016 FACTV

acar-up 1

Awards / News

acar-up 1Opnieuw een hoog niveau van de Free Advertising on TV (FACTV)-wedstrijd dit jaar, met minstens een twaalftal uitstekende dossiers. De jury, samengesteld uit Nathalie Ermanis (Brussels Airlines), Bruno Wattenbergh (RTL), Ludovic de Barrau (IP), Philippe Warzée (Pub) en Jean-Marc Segati (Nextage) heeft de finalisten ontmoet en de winnaar aangeduid.

Dit waren de finalisten:

Acar-Up, een revolutionair anti-huisstofmijtallergiemiddel te koop bij de apotheker.

Belpower, een challenger energiebedrijf met een sterke toegevoegde waarde inzake duurzame ontwikkeling en milieubewustzijn.

Brouwerij Lefebvre met het Hopus-bier, een unieke familiale hop-blond bier, sinds 1998 een maatstaf in zijn segment.

Corné 1932, een uitzonderlijke kwalitatief gamma smeerbare chocoladepasta te koop in de grootdistributie.

Maniet (en Luxus), de schoenwinkelketen (en e-shop) vermaard in Brussel en Wallonië.

En de winnaar is... Acar-Up. De winnaar wint een spot gecreëerd door Nextage en geproduceerd door Sixtine. De spot zal uitgezonden worden op de IP-zenders (RTLTvi, Club-RTL, Plug) vanaf september. Alles ter waarde van 80.000 euro. De andere finalisten winnen een gratis TV-script (met afstand van auteursrechten), geschonken door het reclamebureau Nextage, een productiestudie met gratis offerte en een “at cost”-productie geschonken door het productiebedrijf Sixtine, een korting van 50% op de RTL-tarieven, geschenken door de mediaregie IP.

De wedstrijdorganisatoren maken met de adverteerders afspraak eind dit jaar om de resultaten van de Acar-Up campagne te bespreken en de editie 2017 te lanceren.