ACC Belgium organiseert volgende Planners Café

ACC

Agenda / News

ACC
Strategisch plannen is een toegevoegde waarde in onze industrie die nog steeds weinig geschiedenis kent, maar die nog veel potentieel te bieden heeft. om het kleine aantal planners in België samen te brengen, organiseert ACC Belgium op 20 oktober zijn volgende Planners Café, waar planners ervaringen kunnen delen en kunnen leren van elkaar. Ditmaal zal het evenement plaatsvinden in restaurant De Monk in Brussel.
De overvloed aan gegevens en de manieren waarop consumenten getrackt worden herleiden onze doelstellingen vaak tot cijfers en statistieken, maar uiteindelijk gaat het nog steeds over mensen met een eigen gedachtengang en gedrag. Hoe kunnen we gedragseconomie inschakelen om onze consumenten een extra menselijke touch te geven? En kan dat gunstig zijn voor onze strategische en creatieve vooruitgang?
Jon Haywood, choice architect bij Ambassadogs, is gespecialiseerd in planning en gedragseconomie en is dus de ideale persoon om licht te werpen op dit werkveld en de manier waarop we vandaag tewerk gaan. Met meer dan twintig jaar ervaring binnen reclamebureaus over de hele wereld, is Haywood een ware referentie in zijn vak. Zijn Amsterdamse bureau ontwierp reeds een scala aan instrumenten om merken te helpen met het creëren van positieve ervaringen en om marketeers te helpen met het bereiken van commerciële resultaten, rekeninghoudend met de menselijke keuzes die consumenten onderweg maken. Meer informatie over het evenement en hoe u zich kan inschrijvingen vindt u op deze website.