ACC en UMA lanceren CommCareers.be

4schools / Communication / News

ACC en UMA lanceren het platform www.CommCareers.be, dat communicatie- en mediabureaus in rechtstreeks contact brengt met hogescholen, universiteiten, studenten en jobzoekers.

Op het platform worden rechtstreeks afspraken gemaakt voor open-deur-dagen, stageplekken, speeddating sessies, opleidingspakketten, gastsprekers en openstaande vacatures.

Tien dagen na de officieuze lancering, hebben er zich al 72 bureaus aangemeld, worden er 49 stageplekken en 45 vacatures aangeboden en hebben er al 18 bureaumanagers zich aangemeld als gastspreker.

Vanaf vandaag worden de scholen aangeschreven, die hun studenten de weg naar het platform tonen, zodat de afstand tussen jong talent en de communicatiesector weer wat korter wordt.

ACC en UMA leden die zich nog niet hebben op het platform aangemeld, vinden een handleiding op YouTube

Jobs en de communicatiesector? Een tip voor hogescholen en universiteiten (bezoekers) en bureaus (aanbieders van stage- en/of werkplekken): noteer alvast 3 mei 2023. Dan vindt de tweede editie van de Job Day by PUB XP plaats in The Egg in Brussel (op wandelafstand van Brussel-Zuid).

Meer informatie is nu al op te vragen bij Bart.Brusseleers@pub.be.