Accenture Interactive haalt Dimitri De Lauw binnen

News / People

Dimitri De Lauw gaat aan de slag als chief strategy officer bij Kunstmaan | Accenture Interactive om het sterk groeiende bureau en het team van strategische profielen verder mee uit te bouwen.  Naast twee decennia ervaring in merk- en communicatiestrategie, marketing, onderzoek en service design, brengt hij ook een uitgebreid en sterk netwerk met zich mee.

Dimitri De Lauw is gebeten door strategie en heeft dan ook bijna heel zijn carrière op strategische leadershipsposities gezeten. Vijf jaar bij BBDO, meer dan 10 jaar bij These Days/WundermanThompson en daartussen nog twee tussenstops van elk bijna drie jaar bij het ondernemerschap georiënteerde Antenno en marktonderzoeksbureau Hij. Dimitri won met zijn team al vijf EFFIES en zetelt in de EFFIE-jury.

De Lauw, psycholoog van opleiding en een geboren bruggenbouwer, houdt ervan om dingen eenvoudig te houden.  Met nieuwsgierigheid en empathie als belangrijke drijfveren, slaagt hij erin om sterke relaties op te bouwen met klanten en collega's. Dimitri De Lauw: “De vibe bij Kunstmaan | Accenture Interactive is fantastisch en ik voel me als een kind in een snoepwinkel tussen de overvloed aan disciplines, interessante klanten en sterke profielen. Dat ik deel kan uitmaken van de uitbouw van de Business of Experience (BX) is een unieke kans. Bovendien deed Accenture Interactive de laatste jaren een aantal acquisities van internationale topbedrijven die deze werkplek heel erg uniek maken. Eindelijk een plaats waar alles kan samenkomen.”

“Met Dimitri halen we een expert binnen die dankzij zijn brede ervaring, persoonlijkheid en netwerk de toptalenten zal vinden om ons strategisch team verder uit te bouwen. Bedrijven mee helpen groeien aan de hand van een geïntegreerde en holistische aanpak is een uitzonderlijke toegevoegde waarde die wij kunnen bieden, en dat maakt het verschil in de beleving van onze klanten en hun klanten,” aldus Gert Pauwels, managing director van Kunstmaan I Accenture Interactive.