Ads & Data inspireert met podcastcases van adverteerders

Media / News

Op 3 en 4 december vindt het Podcastfestival van De Standaard plaats in Kursaal Oostende. Reclameregie Ads & Data zet voluit in op de luisterkracht van podcasts en is partner van dit tweedaagse feest voor het oor. Samen met podcastbureau Uitgesproken en een aantal adverteerders brengt Ads & Data vijf  inspirerende cases in een interactieve sessie ‘Klanten die luisteren’.

Overal ter wereld veroveren podcasts de oren én de harten van de consument. Hoog tijd dus voor  adverteerders en reclamemakers om ook in België de oren te spitsen. En dat doen ze. Hans De Loore van Ads & Data Brand Studio: “Met de podcasts van o.a. De Standaard, Het Nieuwsblad en de Play-zenders bereiken we elke dag steeds meer luisteraars. Dat bereik is ook de adverteerders niet ontgaan. Maar podcasts bieden nog zoveel meer dan dat groeiende één-op-één bereik. Het is een fantastische manier om als merk je verhaal te brengen en het in de juiste context te verbinden met geïnteresseerde luisteraars”.

Als partner van het DS Podcastfestival organiseert Ads & Data mee de Industry Day op vrijdag 3 december, een dag vol masterclasses, panelgesprekken, debatten, ontmoetingen. In de sessie ‘Klanten die luisteren’ om 11.30 uur komen o.a. Delhaize/TBWA, Decathlon/BBDO, AS Adventure, GTB en Hedin Automotive hun ervaringen delen. Extra duiding krijg je van Wouter Van Driessche (Uitgesproken) en Hans De Loore (Ads & Data Brand Studio).

De volledige line up van de Industry Day op vrijdag 3 december is terug te vinden via deze link.