[Aftermovie] Herbeleef de allereerste PUB Luxury Experience

Communication / Marketing / News

De PUB Luxury Experience kende op 31 januari 2020, en dat mogen we met enige fierheid zeggen, een geslaagde eerste editie in de Club van Lotharingen. Samen met onze partners DS Automobiles en Roularta Media maakten we er een inspirerende namiddag en avond van. We gingen dieper in op de nieuwste trends op gebied van luxe samen met luxemerken DS en Courbet en werden geïnsereerd door sprekers van Kantar, Puredeluxe TV en Beyond Reason. Onze host, ex-Miss België Virginie Claes, maakte het plaatje af. 

Tijdens de sessies door konden de aanwezigen deelnemen aan een workshop rond de uberisatie van luxe, gehouden door Sphere Travel Club, terwijl de dames zich konden laten opmaken in het cosmetische atelier van Senteur D’Ailleurs. Graag bedanken we ook Jules Destrooper voor de koekjes tussendoor en The Bloomery en Baobab voor de sfeervolle decoratie. En... van al die insights kregen we natuurlijk dorst. Partnerships met luxebier Réserve Royale en het nieuwe biologische Enigma Gin prikkelden onze zintuigen ook na de sessies!  

De aftermovie van deze eerste editie willen we u natuurlijk niet onthouden. Kijk en herbeleef deze dag, en graag tot volgend jaar – want de PUB Luxury Experience krijgt een tweede editie in januari 2021!