AKA De Mensen racet tegen de klok voor RBFA en Rode Duivels

Crea / News

Twee jaar nadat we Koning Filip trainer van de Rode Duivels maakten voor het WK, scoort AKA De mensen dit jaar opnieuw voor de RBFA met een lanceringsfilm van de officiële spelersselectie voor het EK. Samen met enkele toegewijde supporters trok de crew het land door op zoek naar de mooiste belgitude, pleinen, torens en lege muren in het geboortedorp van elke geselecteerde Rode Duivel, waarop hun gezichten vereeuwigd werden in de vorm van grafitti stensels. 

"Het land doorkruisen en supporters portretteren zonder ook maar iets prijs te geven over wat exact de opzet was - cfr de ondertekende NDA’s van de crew - maakte van deze productie een heus huzarenstukje," klinkt het. En ook de montage werd een race tegen de klok. “Gezien ook voor ons de officiële spelerslijst tot de laatste minuut geheim bleef, werd de finale edit afgewerkt in de nacht voor de bekendmaking,” vertelt producer Astrid Janssen.

Wie de officiële selectie (wonder boven wonder) nog niet kent, kan een heuse ontdekkingstocht maken doorheen de meest pittoreske dorpen van ons Belgenland op zoek naar de 25 gezichten. Of gewoon aandachtig kijken naar de lanceringsvideo. Of op 17 juni de eerste EK-wedstrijd tegen Slovakije meepikken. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Belgian Red Devils (@belgianreddevils)

Credits: 

Client : Belgian Red Devils / RBFA

Production Company: AKA De Mensen

Creative director : Tom Willems

Executive producer : Jessy Nelemans

Producer : Astrid Janssen

Production assistent : Laura Heremans

Client account: Pieter Maes

Locations : Six Baggerman 

Director : Kurt De Leijer

DOP : Cedric Warlop

Editor & VFX : Visuals International

Music : Martijn Ravesloot