Altavia.act geeft Westland een make-over

Crea / News

Altavia.act, bekend om zijn retailcommunicatie gaat een samenwerking aan met de shopping Westland in Anderlecht. De samenwerking is gestart in oktober 2023 na een gewonnen pitch en moet een frisse draai geven aan de communicatie van het winkelcentrum.  

Het doel is het aanbod van een creatieve strategie met respect voor het DNA van Westland, met een unieke tone of voice en een duurzame creatieve identiteit. 

"Ons team heeft gewerkt aan een nieuwe, uitnodigende en inspirerende toon, gecombineerd met een look & feel die past bij de moderne architectuur van het winkelcentrum," zegt Sophie De Plecker, CD bij altavia.act. "Het doel is simpel: op een leuke en entertainende manier tonen wat er allemaal te beleven valt en dat iedereen er wel zijn goesting vindt. We zijn enthousiast over onze samenwerking en kijken uit naar al het leuks dat Westland nog te bieden heeft." 

De eindejaarcampagne is ontworpen voor DOOH, sociale media en radio. Ze werd voorafgegaan door Meet&Greet-campagnes in oktober, gevolgd door de Black Friday- en Sinterklaascampagnes. 

Credits

Client: Westland Shopping
Contacts: Mathilde Hamels, Jana Sechi, Cristelle Rothfuss
Agency: altavia.act
CD: Sophie De Plecker
Copywriter: Joris Luyten & Hugues Vanden Steen
AD: Marie Decant, Benoît Hilson, Chedya Larbi
Account: Alyson van der Linden, Laetitia Vanderveken
Strategy: Benoît Desaedeleer
Graphic designer: Samir Lamhasni, Eliott Jerusalmy, Yen Luu, Quentin Bauw
Radio: Bleu nuit