AMMA: de spanning stijgt

AMMA-2016

Agenda / Awards / News

AMMA-2016De AMMA Jury zal weldra de winnaars van de AMMA 2015 op het podium zetten. De spanning stijgt.. en de GRP roept op om aanwezig te zijn op twee events: AMMA Nominees Day op 22 maart & AMMA Ceremony op 21 april. Wie nu inschrijft, maakt gebruik van een voordelig combinatietarief.

Chronologisch is er op 22 maart vanaf 9 uur de AMMA Nominees Day, aanbevolen door de UMA. U kuntin aanwezigheid van de AMMA Jury, alle 25 genomineerde dossiers komen ontdekken in de categorieën Best Media Strategy, Best Creative Media Use, Best Use of Interactive, Best Use of Social & Earned Media en Best Use of Performance Marketing. De mediastrategen en -experten die deze cases hebben uitgebouwd en ingediend voor een AMMA zullen persoonlijk hun dossiers komen voorstellen in een snel en dynamisch formaat van korte presentaties van 10 minuten. Dit wordt dus een hoogst interessante sessie, waarop de 'best of' van de media-expertise van 2015 wordt samengebald.  Het adres: Imagibraine in Eigenbrakel.

Vervolgens, op 21 april vanaf 18.30 uur: AMMA Ceremony & Gala. De winnaars van de AMMA in 10 categorieën worden tijdens de feestelijke ceremonie gehuldigd, gevolgd door een gala. Plaats van afspraak: Auditorium 2000, Brussels Expo.

Klik hier voor meer informatie en voor het onvermijdelijke inschrijvingsformulier.