An Rydant naar productiehuis Marmalade

An Rydant

News

An Rydant
An Rydant wordt vanaf september 2015 creative director bij het Gentse productiehuis Marmalade. Zij versterkt daarmee een sterk groeiend productiehuis, bekend van onder meer Wat Mannen Willen, Keet en Koen en De speurtocht naar Bassie & Adriaan.
An Rydant werkte sinds 2007 bij Medialaan als hoofd Fictie en groeide door tot netmanager VTM. Sinds 2014 was zij hoofd Fictie bij TV Bastards, het interne productiehuis van Medialaan. Daar nam ze o.a. Familie onder haar vleugels.
An Rydant: “Ik heb de afgelopen jaren in de schoot van Medialaan bijzonder veel televisie-ervaring opgedaan en kan ook terugvallen op mijn vroegere distributie-achtergrond in film en DVD om Marmalade te helpen bij zijn verdere uitbouw. Het is voor mij een grote uitdaging om in een jong en snelgroeiend productiehuis als Marmalade mee projecten te kunnen ontwikkelen voor bioscoop en televisie.”
Yoshi Aesaert, CEO van Marmalade, is alvast erg opgetogen met de komst van Rydant: “We staan voor bijzonder leuke en spannende tijden in deze snel veranderende sector. Voor ons en Marmalade is het van groot belang dat we ons laten omringen door de best mogelijke mensen. Dat An zich bij het team bij Marmalade vervoegt, zorgt voor een enorme vooruitgang in ervaring en kennis van het bedrijf.”
Marmalade legt momenteel de laatste hand aan Filip Peeters’ regiedebuut Wat Mannen Willen. Daarnaast heeft het productiebedrijf verschillende films en televisiereeksen in ontwikkeling.