Andy Roasters pakt uit met beleving en merchandising

Marketing / News

Butchers Coffee is sinds 2016 niet meer weg te denken uit de Antwerpse koffiewereld. Bezieler Dave Haesen geeft nu zijn liefde voor het ‘zwarte goud’ verder vorm met de Andy Roasters koffiebar en belevingswinkel. Het logische vervolg van hun nabijgelegen micro roastery. Bij Andy kan je terecht voor goede koffie, nice vibes en een beetje Andy om mee naar huis te nemen. Want naast verschillende eigen gebrande koffies hebben ze bij Andy ook een uitgebreide collectie merchandising en tools. Een fijne laagdrempelige plek voor gelijkgestemde koffiefanaten.

Andy Roasters, gelegen aan de Amerikalei op het Antwerpse Zuid, is het uithangbord van de microbranderij die Dave Haesen en zijn Kompaan Kjell Maes in 2020 uit de grond stampten. Hier willen ze, naar de filosofie van de pop-artbeweging, hun liefde voor koffie brengen aan een breed publiek. Je kan er koffie kopen, koffiedrinken en genieten van fijn gezelschap en leuke muziek. Want naast een passie voor koffie delen deze jongens ook hun liefde voor muziek. Dat alles maakt van Andy Roasters een totaalbeleving die uitnodigt voor dagelijkse tripjes naar de koffiebar.

Achter deze koffiebar en winkel zit een heuse community gelijkgestemde zielen die meer delen dan hun liefde voor het zwarte goud. Je voelt je er meteen thuis in het interieur dat hint naar New Yorkse deli’s. De industriële rodevloer past perfect bij de inrichting van Thomas Campo, lokale schrijnwerker en designtovenaar. Bij Andy Roasters kan je van woensdag tot en met zondag terecht voor goede koffie, chille deuntjes en een dito publiek. Blije mensen dus daar bij Andy! En blije boeren! Want al de 'groene' koffiebonen zijn biologisch en afkomstig van boeren die naar behoren betaald en ondersteund worden. Licht gebrand, naar de nieuwste trends en technieken. Het aanbod koffies bestaat uit de nu al populaire Andy Blend en verschillende single origins die regelmatig wijzigen volgens het marktaanbod. Keuze genoeg voor zij die thuis nog wat willen nagenieten van hun Andy experience. Ook toestellen en Andy merchandising worden in de bar aangeboden.