Ann De Bisschop zen en gezond op Orbit by PUB

Agenda / Communication / News / Sustainability

  • Du 19/10/2020
    au 22/10/2020
  • Online

Dit jaar staat Orbit by PUB, de conferentie over duurzame marketing en communicatie helemaal in het teken van transparantie: een van de ingrediënten van een duurzame wereld. PUB biedt u, samen met partners Fairtrade Belgium, AG Insurance, Ikea en The Oval Office, een midweekonderdompeling aan. Orbit by Pub 2020 start online op maandag 19 oktober. De midweek begint voor deelnemers met de ontvangst van een Toolkit Bag, op het werk of thuis. Afsluiten doen we in stijl, met een live-uitzending op 22 oktober.

We gaan een nieuw HR-tijdperk in na deze coronaperiode. Menselijk kapitaal is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Steeds meer bedrijven beseffen dat ze voor hun werknemers moeten zorgen. Een bedrijf of een toekomstbestendige organisatie is er een waar een cultuur van geluk, een stimulerende omgeving, motiverend leiderschap en transparantie hand in hand gaan. Open, eerlijke en transparante communicatie is essentieel. Vandaag meer dan ooit. Als leider is het belangrijk om transparant te zijn over wat je weet, maar ook over wat je niet weet. Als je betrokken en enthousiaste medewerkers wilt, wees dan zo transparant mogelijk!” Dat is toch hoe keynote speaker & wellbeing expert Ann De Bisschop erover denkt.

Zelf werkte ze meer dan 25 jaar binnen mediabedrijven, waar ze verschillende directiefuncties bekleedde. Ze lanceerde met succes de Belgische radiozenders Qmusic en Joe en zetelde meer dan 15 jaar in het uitvoerend comité van Medialaan (nu DPG Media). Ze startte bij de groep als sales manager, was later directeur radio en belandde uiteindelijk op de stoel van director corporate identity & wellbeing. Als geen ander beseft ze dat zowel het klimaat als het huidige werktempo een uitdaging zijn. Aan de hand van een doordacht en proactief sociaal beleid heb ik de collega’s bij Medialaan gezond, gelukkig en gemotiveerd gemaakt. Mijn beleid was gebaseerd op drie pijlers: mentaal evenwicht, een goede fysieke gezondheid en gezonde voeding. Omdat ik een solide basis legde voor het werken bij Medialaan besloot ik mijn expertise ook met andere bedrijven te delen.” Met concreet advies en gedegen onthullingen laat Ann De Bisschop medewerkers en managers zien hoe ze het beter kunnen doen. Vandaag is ze een fulltime internationale spreker, en als columniste voor Feeling geeft ze in haar rubriek Happy @ Work maandelijks tips om gezond en gelukkig te leven.

Klaar voor een onderdompeling in transparantie? Schrijf u in voor deze derde editie van Orbit by PUB. Want de wereld van morgen begint vandaag. En maak gebruik van het Early Bird-tarief!