Cyborn, Intracto en GeoSea Antwerpse Trends Gazellen

Awards / News

Intracto Trends GazellenIntracto valt in de prijzen. Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 18de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven).Trends Gazellen NL 2019
Op woensdag 27 februari 2019 vond de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2019 plaats voor Antwerpen. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2019 voor deze provincie zijn Cyborn (kleine bedrijven), Intracto (middelgrote bedrijven) en GeoSea (grote bedrijven). Cyborn doet de productie van 3D-animatiefilms, apps en games met virtuele en toegevoegde realiteit, Intracto is het communicatiebureau van Pieter Janssens dat recent Snackbytes, Raak en Luon overnam en Waterland als aandeelhouder kreeg voor verdere groei. GeoSea beheert complexe waterbouwkundige waterwerken en is een dochter van DEME.
Bij Intracto is honger naar verdere groei is nog niet gestild, ondanks de enorme groei de voorbije jaren. Pieter Janssens: "We willen het marktleiderschap in België ambiëren. In Nederland willen we tegen het einde van het jaar in de top 10 binnenkomen en het volgende jaar in de top 5 geraken. Wat andere landen betreft zijn we gestart met een voorzichtige screening van Noord-Europa, maar dat is nu geen prioriteit. Primair blijft dat we een gezond bedrijf willen zijn en daardoor opnieuw kunnen investeren. In onze mensen, in de maatschappij en in ondernemingen."