Antwerpen wordt derde thuisbasis voor Intracto

Communication / News

Antwerp zoe-gayah-jonker-1144575-unsplashMet 10 nieuwe collega's in de eerste twee weken nam Intracto een vliegende start in 2019. Het bedrijf benadrukt nu zijn groeiambities door een campus te openen aan de Rijnkaai in Antwerpen, vlakbij het MAS. Daar wil het in de eerste plaats een technologisch team uitbouwen, gespecialiseerd in PHP, Drupal en Symfony. Intracto blijft dus ook in 2019 aan hetzelfde stevige tempo van de voorbije jaren groeien, zowel in België als in Nederland.
In totaal telt de groep intussen 250 medewerkers. Met die groei in het achterhoofd wil het bedrijf meerdere campussen ontwikkelen op verschillende locaties, om zo enerzijds fysiek dichter bij de klant aanwezig te zijn en anderzijds talent een uitdagende job te kunnen aanbieden vlak bij huis. “We hechten veel belang aan de work-life balance,” vertelt Jo Claes, hoofd HR bij Intracto. “We merken dat heel wat talent uit de omgeving van Antwerpen geïnteresseerd is in wat we doen en we willen hen de mogelijkheid geven om hun passie en talent dicht bij huis te kunnen ontplooien.”
In de Antwerpse vestiging zal in de eerste plaats dus een technologieteam gevormd worden, naar het voorbeeld van de campussen in Herentals en 's-Hertogenbosch (NL). Intracto gaat specifiek op zoek naar specialisten in PHP, Drupal en Symfony. “Antwerpen is geen onbekend terrein voor ons,” besluit Jo Claes. “Met Snackbytes hebben we er ook een sterke content- en videoploeg. Dat we ook onze technologische kracht in ’t Stad willen uitbouwen is dan ook een logische volgende stap. En zeker niet de laatste.”