AP Hogeschool Antwerpen organiseert tweede postgraduaat Content Marketing

Agenda / Communication / News

  • 29/06/2020
    18:00 - 21:00
  • AP campus Meistraat

Na een succesvolle eerste editie organiseert AP Hogeschool Antwerpen ook in het komende academiejaar het postgraduaat Content Marketing. Het is de eerste en enige officiële content marketingopleiding in België. Het postgraduaat werd ontwikkeld door AP Hogeschool in samenwerking met content marketingvakfederatie CUSTO/ACC en zes toonaangevende Belgische content marketing bureaus. Op maandag 29 juni kan je terecht op de online info-avond voor alle info over de opleiding.

Het postgraduaat (na bachelor of master) richt zich zowel op pas afgestudeerde studenten in marketing, communicatie, journalistiek, PR of advertising als op mensen uit het werkveld die al enige of meerdere jaren ervaring hebben, maar zich willen bijscholen in deze nieuwe marketing- & communicatiediscipline. De opleiding is perfect combineerbaar met een fulltime job of andere opleiding. Dit academiejaar nam 1/3 pas afgestudeerden en 2/3 mensen uit het werkveld deel aan de opleiding.

Wat kan je van de opleiding verwachten?

De opleiding is opgebouwd uit expert classes, gastcolleges, workshops en agency-sessies. De lesssen vinden plaats op dinsdagavond van 18 tot 21u op AP campus Meistraat en zijn ingedeeld in vijf modules. Na elke module is er ook een zaterdagsessie met workshops. De studenten werken gedurende het hele traject aan een eigen portfolio-opdracht als afstudeerproject.

Meer info? Op maandag 29 juni organiseert AP een online info-avond over het postgraduaat. Tussen 18 en 20u kan je meer informatie krijgen over de opleiding, kom je in contact met de docenten en studenten en kan je al je vragen stellen. Voor meer informatie, ga naar de website van AP.