Arnaud Vanhemelryck en Sara Assi lid van Ogilvy Social & Performance Global Team

News / People

Yves Baudechon, mede-oprichter en voorzitter van Social.Lab en internationaal hoofd van Ogilvy’s Social & Performance Expert Group, versterkt zijn team met twee talenten van Ogilvy Social.Lab België.

Arnaud Vanhemelryck wordt social & performance global director. Hij zal samenwerken met de regionale verantwoordelijken van Ogilvy Social & Performance en met die van Ogilvy’s top 50-klanten om organische groei bij bestaande accounts te stimuleren. De bedoeling is ook om de slaagkansen voor het binnenhalen van belangrijke nieuwe projecten te vergroten. Met zijn ervaring in New York en Europa kijkt hij uit naar deze nieuwe uitdaging.

“Ik kijk uit naar deze internationale kans bij Ogilvy, onder leiding van Yves Baudechon. Ik ben ervan overtuigd dat de Ogilvy Social & Performance Expert Group voortrekker is in de evolutie van onze sector. Ik kijk er dan ook naar uit om onze expertise ten dienste te stellen van onze huidige en toekomstige klanten,” vertelt Arnaud Vanhemelryck.

Sara Assi wordt social & performance global training manager. Ze zal een uitgebreid programma voor opleidingen en tools ontwikkelen om de kennis en expertise van Ogilvy’s Social & Performance Expert Group in elke markt te vergroten. Assi is geen onbekende op het vlak van opleidingsprogramma’s en internationale projecten. Ze kan bovendien stoelen op haar nauwe betrokkenheid bij regionale opleidingsprogramma’s en haar ervaring als hoofd van de Social Academy. Dat is het door het bureau ontwikkelde internationale opleidingsprogramma van zes maanden, dat jonge afgestudeerden in het Social.Lab-netwerk loodst.