At-thetable skipt de drama voor Flibco

Crea / News

De luchthaven zit vol met drama. Van een spurtje trekken naar de gate om toch je vlucht te missen tot je parkeerticketje van de parking niet meer terugvinden bij terugkomst. Maar met Flibco, de shuttlebusmaatschappij van en naar Europese luchthavens, blijf je gespaard van al die stress.

Na een succesvolle introductie vorig jaar, bedacht At-thetable een tweede internationale campagne voor Flibco: No drama, only suave. Ditmaal wordt alle luchthavendrama op de meest Hollywoodiaanse manier getoond: super slow motion in combinatie met operamuziek. Ultieme vertraagde chaos dus. Maar niet voor onze suave held, die zijn herintroductie maakt na de campagne van vorig jaar. Hij skipt vlotjes alle drama, want met een Flibco shuttlebus heb je de meest betrouwbare en relaxte manier om van en naar de luchthaven te reizen. That’s so suave.

De campagne wordt aan het begin van het zomerseizoen uitgerold in heel wat Europese markten, waaronder België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Italië. De focus hierbij ligt op verschillende digitale formaten en OOH’s op strategische plaatsen richting luchthavens.

Credits:

Client: Flibco.com

Contacts: Matteo Cirio, Paola Daddato, Monica Beloni, Dounia Albichari & Brenda Hernández Agency: at-thetable

CD: Ad Van Ongeval

Creatie: Girbe Bogaerts & Yannick De Haes Account: Pauline Tembuyser

Strategy Director: Jorian Vanvossel

Design: Thomas Ploem & Yaris De Leeuw Film Production Company: Leitmotiv

Director: Jochen Decostere Producer: Hans Buyse Post Producer: Jorrit Eggermont Sound: Studio Henri Photography: Studio Edelweiss