Average Rob spoort student-ondernemers aan

Crea / News

Absoluut ideecafeThe Egg in Brussel werd woensdagavond 24 oktober omgedoopt tot het Ideecafé, waar FOD Economie jongeren liet kennismaken met het statuut student-ondernemer. Absoluut werkte een campagne en een evenement uit om die boodschap over te brengen. Een filmpje met Average Rob was daarbij de kers op de taart. De insteek? Steek je idee niet in de koelkast en word student-ondernemer.Absoluut ideecafe
Ministers Ducarme en De Block openden als eersten de koelkast met een inspirerende speech. Daarna namen de experts en ervaren student-ondernemers het woord. Ze deelden tips en tricks om de studenten een stap dichter bij hun droom te brengen. Een andere stap in de goede richting? Netwerken met de aanwezige experts om persoonlijk advies te vragen.
Average Rob, zelf student-ondernemer trouwens, praatte de avond netjes aan elkaar. Het internetfenomeen, bekend voor zijn Photoshoptalent, zorgde ook voor een ludieke video-uitnodiging op sociale media. “Zelfstandige zijn, dat is echt wel meer dan 24/7 huilen.” Jongeren hebben voortaan dus geen excuus meer om hun ideeën in de ijskast te laten bevriezen.