Average Rob voorziet 58ste Super Bowl van live commentaar

Media / News

Zondagnacht is het weer zover: de Super Bowl, de jaarlijkse hoogmis in de NFL dat dit jaar aan zijn 58ste editie toe is, met Las Vegas als feeërieke decor. En er is een primeur voor de Vlaamse kijkers: niemand minder dan ‘Average Rob’ zal, bij ElevenDAZN, de wedstrijd én zijn legendarische half-time show van commentaar voorzien. 

Verlengen de Kansas Chiefs hun titel of pakken de San Francisco 49ers de zo fel begeerde Vince Lombardi trophy? Het antwoord krijgen we zondagnacht.

Maar de Super Bowl is meer dan de wedstrijd alleen. Ieder jaar is het ook uitkijken naar de half time show. Dit jaar wist de NFL R&B zanger Usher te strikken.

DAZN is de exclusieve mediapartner van de NFL (Game Pass) en trekt alle registers open, ook in België. Zo zijn NFL-fans zondagnacht welkom in Kinepolis Brussel om er de wedstrijd op groot scherm te volgen, met heel wat randanimatie errond. Abonnees van DAZN Total mogen overigens gratis binnen.

Voor de Vlaamse kijkers zorgt ElevenDAZN voor een primeur: de legendarische NFL-commentator Jürgen Nijs zal dit jaar als co-commentator worden bijgestaan door Average Rob, comedian, youtuber, acteur en radiopresentator die de jongste maanden alomtegenwoordig is op de Vlaamse TV.

Average Rob is ook thriatleet en waagde het ook al op de crossfiets, maar wat heeft hij met Amerikaans voetbal? Wat velen niet weten is dat Rob tijdens zijn Erasmus in Coventry een jaartje American Football heeft gespeeld en sindsdien een absolute fan is. 

De Super Bowl is live te volgen op Eleven Sports 1 en in de app van ElevenDAZN.