B-boy Mighty Jimm wordt het gezicht van Tempo-Team

4schools / Marketing / News

Jimm mag voortaan rekenen op de steun van Tempo-Team als sponsor. De Antwerpse breakdancer maakt deze zomer deel uit van Team Belgium op de Olympische Spelen in Parijs.

Mighty Jimm heeft de afgelopen maanden en jaren al wat indruk gemaakt op zowel nationale als internationale podia. Zo tekende hij samen met de wereldtop eind vorig jaar present voor de Red Bull BC One World Final. Dat is het meest prestigieuze breakdance-evenement van het jaar. De Antwerpenaar wist zich bij de laatste zestien dansers te scharen en schreef zo als eerste Belgische b-boy geschiedenis. Breakdance staat ook voor de eerste keer op het programma van de Olympische Spelen. Zo maakt Mighty Jimm deze zomer naar alle waarschijnlijkheid deel uit van Team Belgium in Parijs.

HR-dienstverlener Tempo-Team staat erom bekend om talentvolle individuen te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden te creëren voor professionele groei en ontwikkeling. Door Mighty Jimm als ambassadeur in te lijven engageert Tempo-Team zich om jonge talenten een podium te bieden om zo hun vaardigheden te laten zien. Deze samenwerking zal Mighty Jimm in staat stellen om deel te nemen aan belangrijke internationale breakdance competities, workshops en evenementen.