BAM lanceert Marketing Days

Agenda / Marketing / News

Mktg daysOp 4, 5 en 6 juni organiseert BAM de eerste editie van de Marketing Days. Het is een nieuw concept om de marketing community een beeld te geven over wat er leeft binnen marketing en een update te geven van de inzichten die bij BAM gegenereerd worden.
Het idee achter de Marketing Days kwam tot stand na de Hubs Day die vorig jaar plaatsvond in juni. BAM wil een stand van zaken opmaken van marketing in ons land en doet dat aan de hand van enerzijds het werk van de verschillende Expert Hubs en anderzijds de personen die vorig jaar in de picture stonden. De organisatie is benieuwd naar het verhaal achter de award winnaars, maar zeker ook de genomineerden voor Marketer of the Year, de genomineerden voor Belgium’s New Brand of the Year, de winnende adverteerder en het winnende bureau van de IAB Mixx Awards… Tijdens specifieke sessies krijg je ook tips van de jury om een award zoals IAB Mixx Award, Belgium’s New Brand Award of Marketer of the Year Award te winnen.
BAM kan alvast rekenen op sprekers zoals Marketer of 2018 Aude Mayence (Delhaize), IAB Mixx Agency 2018 Erwin Janssen (Wunderman Antwerp), Belgium’s New Brand 2018 winner Elisabet Lamote (Trooper), Lifetime Achievement Master Marketer 2019 Jan Callebaut en Marketing Book 2018 winner Rachid Lamrabat.
Naast de verschillende award cases zorgen de Expert Hubs voor heel wat interessante content. Luc Eeckout (Phimedia) en Stephanie Radochitzki (IPG Mediabrands) zullen de resultaten van de Matrix-studie (over de uitgaven in digital) onthullen, er is gelegenheid om met legal expert Gerrit Vandendriessche over GDPR te praten, de Algemene Vergadering van BAM zal daar gehouden worden, er is een afterwork drink voor de Young Marketeers en Marketing Congress captains Joke Claessen en Gregoire Van Cutsem vertellen je over het nieuwe concept van het Marketing Congress.
Het programma is opgebouwd rond relevante inspiratie en informatie om de evoluties in het marketingvak op de voet te kunnen volgen. Elke marketeer kan zelf kiezen welke presentaties hij of zij wenst te volgen tijdens de drie dagen. De Marketing Days vinden plaats in het prestigieuze Hôtel de Maitre d’Eric in Brussel. Meer info en inschrijven via http://days.marketing.be/