BAM Marketing Congress stelt routines in vraag met "RE-THINK!"

Agenda / Marketing / News

  • Du 07/12/2023
    au 08/12/2023
  • Brussels Gate (Groot-Bijgaarden)

De 42e editie van het BAM Marketing Congress vindt plaats op 7 en 8 december 2023. Met het thema "RE-THINK!" willen ze marketeers inspireren en ondersteunen in het heruitvinden van zichzelf.

Nooit eerder waren veranderingen zo fundamenteel: de manier waarop we werken, de manier waarop we reizen, de manier waarop we creëren... Technologie versnelt deze drastische veranderingen nog meer.

Met het congresthema van dit jaar, "Re-think", wil BAM marketeers aanmoedigen om hun routines in vraag te stellen en hun aanpak te herdefiniëren, zodat nieuwe mogelijkheden verkend kunnen worden en men niet achterop loopt in dit snel veranderende landschap.

Congresleider Alex Thoré stelt zijn missie als volgt: "In een context waar de crisis organisaties drijft om zichzelf in vraag te stellen, waar we op zoek zijn naar nieuwe manieren om meaningful te blijven en waar de 3e internet evolutie AI gestuurd is, hebben we de kans om marketeers te inspireren om zichzelf opnieuw uit te vinden. Deze heruitvinding moet het oppervlakkige overstijgen, we moeten onze fundamenten RE-THINKEN."

"Daarom is het BAM Marketing Congres dit jaar belangrijker dan ooit. Het biedt een platform voor marketingprofessionals om samen te komen, kennis en ervaringen te delen en te leren van elkaars successen en mislukkingen. Door dit te doen, kunnen we gezamenlijk onze benadering van marketing heroverwegen en de nodige stappen zetten om te gedijen in een snel veranderende wereld."

Update jouw marketingvaardigheden en behoud je voorsprong tijdens het komende BAM Marketing Congres dat plaatsvindt op 7 en 8 december in Brussels Gate (Groot-Bijgaarden). Deze 42e editie van het congres belooft opnieuw een inspirerende, informatieve en boeiende ervaring te worden.

De eerste keynotes zijn alvast een voorbode van een opwindend programma. Meer dan 50 marketingexperts verspreid over een hoofdpodium, twee grote zijpodia en diverse workshops zullen u de nodige inspiratie geven om uw denkwijze te RE-THINKen. Dit thema wordt ontwikkeld rond BAM's marketingpijlers: Technology, Sustainability, Inclusion & Diversity, Health & Well-being and Ethics. Via deze pijlers wil BAM de marketeers van vandaag stimuleren en hun lichtpunt zijn in deze snel veranderende wereld.

Het programma is nog in opbouw, maar deelnemers kunnen rekenen op een solide line-up van marketingexperts. De eerste keynotes worden de komende weken aangekondigd op de BAM-website en social media accounts.

Networking in de Marketing Village

Boven op inspirerende keynote-sessies kunnen deelnemers rekenen op de aanwezigheid van 2.000 collega-marketeers om te netwerken, ideeën uit te wisselen, samenwerkingen aan te gaan en ervaringen te delen. Tijdens de pauzes kunnen ze genieten van de gezellige sfeer in het welbekende Marketing Village. Je kan er bijpraten met collega's of sprekers en nieuwe collega's ontmoeten. Talrijke partners zullen er hun tools, expertise en nieuwigheden tentoonstellen in op maat gemaakte stands.

Informatie en tickets op marketingcongress.be

Het BAM Marketing Congress 2023 staat open voor iedereen die werkzaam is in marketing, sales of communicatie. Early bird-tickets zijn momenteel verkrijgbaar tegen een voordelig tarief. Deze zijn inclusief twee dagen marketinginspiratie, eten en drinken, een goodiebag en toegang tot het online leerplatform na het congres.

"Wij geloven echt dat het bijwonen van dit Congress marketeers zal voorzien van alle tools en kennis die ze nodig hebben om hun marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans dus niet om te netwerken met andere marketingprofessionals, te leren van experts en de nieuwste tools en trends te ontdekken om relevant te blijven in deze steeds veranderende wereld," aldus de organisatie.

Ga voor meer informatie en tickets naar marketingcongress.be.