BAM presenteert zijn Belgian Digital Champions

Communication / News

De vierde editie van The Rentree zal helemaal in het teken staan van de ‘Belgian Digital Champions’, marketing- en mediaspelers uit België die de nieuwste digitale technologieën hebben ontwikkeld om marketingdoelstellingen te bereiken. De bedrijven zullen hun product voorstellen samen met een van hun klanten. Die dialoog moet u een duidelijk beeld geven van elke technologie en de praktische toepassing ervan in de praktijk.

Benieuwd naar het programma? De aanwezige bedrijven zijn: DSP-platform Proxistore, applied AI solution provider Arinti, het nieuwe voice marketing bureau Mark II, audience intelligence technology Soprism, face AR- en face AI-specialist MoodMe (met als klant/gast TheMagic5), AI-specialist Piximate, e-sports en gamingplatform Kayzr, data marketing bureau Semetis (met als klant/gast Carglass), SEO-oplossing Semactic, influencer marketing platform Influo, digitaal marketing bureau Universem en start-up Gatekeepr.

Registeren voor The Rentree, dat plaatsvindt op 15 september in The Villa in Groot-Bijgaarden, kan via de website van BAM. Daar vindt u ook meer informatie over alle sprekers.