BAM Studentencongres kiest voor Hasselt

Communication / News

BAM Student CongressVoor de 30ste keer op rij organiseert BAM haar jaarlijkse Studentencongres, op donderdag 15 maart 2018. Nadat het nieuwe concept #MarketHappening vorig jaar in studentenstad Leuven gelanceerd werd, is het dit jaar de beurt aan de stad Hasselt om haar deuren open te zetten voor de 1.300 marketing studenten.
Met dit congres voor en door studenten marketing en communicatie wil BAM een brug slaan tussen de marketinglessen in de aula's en de praktijkinzichten en theorieën van de sprekers die BAM Campus zorgvuldig voor die dag selecteert. De nieuwe #markethappening formule van het Studentencongres werd vorig jaar voor het eerst gelanceerd in studentenstad Leuven, met als bedoeling om de studenten op een andere manier te laten kennismaken met de marketingwereld. Zo kunnen de studenten ontdekken hoe marketeers zich bijscholen door zich een dag te laten inspireren via een mix van boeiende keynotes en inspirerende bedrijfsbezoeken. De studenten worden maximaal ondergedompeld in de fascinerende wereld van marketing en kunnen hun eigen traject kiezen volgens hun interesse.
BAM Student CongressDit jaar wordt #MarketHappening met open armen ontvangen in Hasselt. In de voormiddag worden er presentaties gegeven van vertegenwoordigers van onder andere Teamleader, Deliveroo, MIVB en Matuvu alsook van de Limburgse ondernemer Bart Becks. In de namiddag lopen er verschillende trajecten door de stad met georganiseerde bedrijfsbezoeken bij onder andere Versuz en Corda Campus. Dankzij samenwerking met de Stad Hasselt, De Lijn en NMBS kunnen de studenten gratis gebruiken maken van het openbaar vervoer om op hun bestemming te geraken.
« Met veel inzet en toewijding hebben wij gezorgd dat de studenten een dag vol inspiratie kunnen beleven, » vertelt Maxime Suffeleers, de voorzitter van BAM Campus. « Zodat zij op het einde van de dag naar huis kunnen met nieuwe marketing bagage die veel toegevoegde waarde heeft in aanloop naar hun marketing carrière. »