Barry Callebaut brengt medewerkers samen met In The Conche

Communication / News

Barry Callebaut, fabrikant van chocolade- en cacaoproducten, zet de zomer kracht bij met het nieuwe concept ‘In The Conche’. Het concheren is één van de belangrijkste momenten tijdens het chocolade proces waarbij de verschillende ingrediënten – cacaoboter, cacao likeur, suiker en eventueel melkpoeder – samenkomen tot chocolade door middel van ritmische bewegingen van mengarmen. De duurtijd van het concheringsproces, de verhouding van de verschillende ingrediënten alsook de temperatuur hebben een impact op het finale product.

Het concheringsproces was dan ook de perfecte metafoor voor de nieuwe zomeractie. “Met In The Conche willen we onze medewerkers de mogelijkheid geven om hun favoriete liedjes te delen met hun collega’s maar ook extern met vrienden en familie. Met die inzendingen zullen we elke week een Belgische DJ, de Maître Concheur, een DJ mix laten creëren die de verschillende stijlen en invloeden van onze medewerkers in onze regio samenbrengt. In totaal zullen meer dan 4000 medewerkers uit 24 vestigingen in 19 landen kunnen deelnemen. Op die manier delen we onze passie, ons ondernemerschap en onze diversiteit met de buitenwereld,” zegt Korneel Warlop, corporate communication director EMEA bij Barry Callebaut. 

Negen Belgische DJ talenten zullen ook de kans krijgen om hun kunnen te tonen aan een breder publiek. “Door de corona crisis zijn veel zomerevents weggevallen en dus is onze agenda plots leeg. Dankzij Barry Callebaut kunnen we nu toch met onze passie bezig zijn én kunnen we zelfs voor een internationaal publiek optreden, online weliswaar. We probeerden zoveel mogelijk verschillende stijlen aan te reiken en tonen hiermee nogmaals aan hoe divers de scène van elektronische muziek in België is,” zegt DJ Lowie Trio, curator van de DJ line-up.

De DJ-sets zullen elke donderdag om 18u via livestream te volgen zijn op YouTube en via de Facebookpagina In The Conche. Nadien zullen de sets herbeluisterd kunnen worden via Soundcloud en de aparte nummers op Spotify. Alle geïnteresseerden kunnen dus de muzikale escapades van de Barry Callebaut medewerkers volgen.