Be Connect doet Perrier bruisen op sociale media

Perrier

Communication / News

perrierDankzij de microvideo's die het bureau Be Connect realiseerde kon Perrier zijn zichtbaarheid op de sociale netwerken massaal uitbreiden.

Sinds drie jaar kiest Perrier voor Be Connect, specialist in marketing op sociale media, om zijn social media-strategie in België te beheren. Het doel dat het merk van bruiswater nastreeft: een Perrier-community creëren van jonge 'brand afficionados' en hen tonen dat Perrier de enige drank is die men de hele dag kan drinken. Of het nu een Perrier tranche is, met een schijfje citroen, een Perrier met een aroma of een Perrier gemengd in een cocktail, Perrier is de ideale compagnon, in alle omstandigheden.

Perrier

Het bureau maakte hiervoor een reeks handige en ludieke microfilmpjes in "stop motion" die verschillende cocktailrecepten onder de loep nemen om zo de "mixologie" toegankelijk te maken voor de community die Perrier volgt op de sociale media. Resultaat: elke microvideo werd door meer dan 100.000 personen bekeken en leidde gemiddeld tot meer dan 500 commentaren, shares en likes. Voor een uiterste competitieve kostprijs kan Perrier zo genieten van een perfect geoliede machine om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken, ongeacht of die al vertrouwd waren met het merk of niet. "Als specialist in social media marketing bewijst Be Connect hier zijn expertise in de activering van het merk op de sociale platformen," zo meldt het bureau trots.