BEA/BOA/BOCA 2021: awardshow gaat door

Awards / News

De organisatoren van de BEA-, de BOA- en de BOCA Awards, de competities die de beste campagnes binnen de event-, brand activation- en content marketingcommunicatie bekronen, bevestigen dat hun Award-ceremonie in Mechelen op 1 december 2021 live zal plaatsvinden. Het event zal een duizendtal vertegenwoordigers uit de event- en brede communicatiesector ontvangen. Uiteraard met strikte inachtneming van de geldende gezondheidsmaatregelen.

De 2021-editie van dit evenement zal dit jaar in een heel bijzondere context plaatsvinden. "Iedereen weet dat het bijna twee jaar geleden is dat de eventprofessionals diep getroffen werden door de gezondheidscrisis", zegt Jean-Paul Talbot, medeorganisator van de BEA Awards. Ondanks de onrust binnen de sector, die te maken krijgt met een nieuwe golf van afgelastingen van bedrijfsevenementen, is de Award Night twee weken op voorhand reeds uitverkocht.

Deze week noemde Event Confederation de maatregelen van het laatste Overlegcomité terecht een "mokerslag voor de sector". Het vasthouden aan de BEA/BOA/BOCA Award Night als live evenement wordt dan ook beschouwd als een lichtpuntje in deze sombere periode voor de sector. “Vanaf het moment dat deze crisis uitbrak in 2020, zorgde dit voor een ongekende geestdrift en collegialiteit binnen de Belgische communicatiesector en met name binnen de evenementensector. Deze spirit wordt bevestigd tijdens deze editie van de Awards Night, die voor het eerst ook de 30° editie van de Best of Activation awards en de 4° editie van de Best of Content Awards overkoepelt”, zegt Johan Vandepoel, ceo van ACC.

“Niet alleen door de gasten die massaal antwoordden op de oproep om deel te nemen aan "hun" evenement, maar ook door de beroepsverenigingen en de ongeveer vijftig eventleveranciers die meewerken aan het evenement. Alle stakeholders hebben grote vastberadenheid en creativiteit getoond om ervoor te zorgen dat deze BEA, BOA en BOCA Awards 2021 kunnen worden georganiseerd. En dat is niet onbelangrijk, want met een publiek van 1.000 professionals uit de communicatie- en evenementensector, zal deze avond aantonen dat het mogelijk is om doeltreffende bedrijfsevenementen te organiseren, ondanks de gezondheidsvoorschriften”, zo besluit Jean-Paul Talbot.

--

  • Geen artikel