Bebat en Slongs zetten winnares The Voice Kids in spotlight

Media / News

Bebat en Slongs geven de kersverse winnares van The Voice Kids, Gala Aliaj (14), een extra duwtje in de rug. Gala is te horen in de nieuwe single van Slongs: ‘Pachamama’ en krijgt een feature in de videoclip. De song kadert binnen de native campagne die DPG Media Advertising uitwerkte samen met Bebat

Bebat zet de booschap van Pachamama, draag zorg voor de natuur, meteen om actie. Hoe meer streams de song voor 11 november haalt, hoe meer bomen Bebat plant in samenwerking met Natuurpunt. Vanaf 100 streams wordt een bos geplant met de grootte van een moestuintje, vanaf 1.2500 streams wordt dit de grootte van een parkeerplaats, vanaf 20.000 streams de grootte van een tennisveld, bij 42.000 streams de grootte van een basketveld, bij 125.000 een olympisch zwembad en bij 640.000 streams schenkt Bebat een bos zo groot als een voetbalveld. Op 21 november zullen Bebat en Slongs deze bomen planten in Maldegem.

DPG Media Advertising zet ook zijn influencercel in om de song en de campagne meer ruchtbaarheid te geven. Het Pachamama-dansje uit de videoclip van Slongs zal op de TikTok-kanalen van onder andere Steffi Mercie en Stien Edlund te zien zijn.

Bekijk de videoclip van ‘Pachamama’ op bebat.be.

Stream ‘Pachamama’ via Spotify en steun Natuurpunt.