Becomingwithlielens en Bank J.Van Breda & C° leggen de lat hoger

Crea / News

Bank J.Van Breda & C° wil samen met haar klanten en medewerkers de bank van de toekomst bouwen. Feedback, dialoog en customer centricity zijn key in dit verhaal. De drive om altijd voor het beste te gaan weerspiegelt zich in de claim “Ja, u mag onze lat hoger leggen”. Een verhaal dat start met een straf manifesto, bedacht en gemaakt door Becomingwithlielens.

Met een hoge NPS (Net Promotor Score) toont Bank J.Van Breda & C° aan dat ze elke dag opnieuw hun klanten centraal plaatsen. Maar omdat stilstaan achteruit gaan is en een constante verbetering belangrijk is vraagt de bank om constructieve input. En van wie kunnen ze deze beter krijgen dan van hun eigen medewerkers en klanten?

Klantentevredenheid monitoren en processen verbeteren vergt een continue analyse en evolutie. Vanuit die lange termijnvisie is Becomingwithlielens op zoek gegaan naar een communicatieflow in plaats van een klassieke campagne. Met het oog op enerzijds; de klant-centrale aanpak & anderzijds; de performance gedachte, is het idee “Ja, u mag onze lat hoger leggen” ontstaan. De ambitie van dit initiatief is om ondernemers en vrije beroepen te laten stilstaan bij de huidige manier van werken en hun ambities uit te spreken.

In een film met dynamische montage en opvallend sound design volgt het bureau kracht- en duursporters die hun grenzen steeds verder en hoger duwen. De beelden ondersteunen een tekstueel verhaal dat de link legt tussen sport en de uitdagingen die ondernemers en vrije beroepen in hun zaak en praktijk meemaken.

“Tegelijk is de video ook een sterke metafoor voor de ambities van Bank J.Van Breda & C°. Zo willen we collega’s en klanten inspireren om hun feedback op papier te zetten zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan. Want met hun feedback gaan wij voor nòg beter,” zegt Stefan Van Peteghem, CMO, marketing & communication manager.

Credits
Client: Stefan van Peteghem & Steve Wagemans
Creatief Directeur & Copywriting: Jeroen De Jong
Art Director: Veerle Guiljam & Ann Van Varenberg
Account Director: Sandra Wille
Account Manager: Laura De Vylder
Motion & Editing: Pieter Bollen
Image retouching: Glucone, Patrick Videira