Bedrijven voetballen voor het Kinderkankerfonds UZ Leuven

Agenda / Communication / News

Nick Gillekens & Two cents Company CupTeambuildings waarbij bedrijven goede doelen steunen winnen aan populariteit. Bedrijven kiezen bewust voor dergelijke sociale activiteiten en laten zo hun maatschappelijk engagement zien. De Nick Gillekens Foundation, vernoemd naar oprichter en OHL-doelman Nick Gillekens, organiseert al vijf jaar events voor het goede doel. Sinds vorig jaar, met de komst van de Nick Gillekens & Two cents Company Cup, richt het zich ook specifiek op bedrijven. De opbrengsten van dit voetbaltornooi gaan integraal naar het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven. Zo kreeg het fonds vorig jaar een cheque van € 11.600 uit handen van Gillekens.

Nick Gillekens & Two cents Company CupNa een succesvolle eerste editie vindt ook dit jaar de Company Cup plaats, het voetbaltornooi waarbij bedrijven het tegen mekaar opnemen. Het bevordert niet enkel de onderlinge sfeer en het groepsgevoel, het is ook een uniek netwerkingsmoment. In een informele sfeer worden contacten gelegd met bedrijven uit de buurt. Het is een ontmoetingsplaats vol collega’s, concullega’s en potentiële klanten.

Nick Gillekens & Two cents Company CupOok voor de niet-voetballende collega’s is dit een geschikte teambuilding. Zij kunnen hun team aanmoedigen en helemaal mee opgaan in het spel. Na de voetbalwedstrijden is er een grote BBQ voorzien waarbij iedereen collectief aan tafel kan schuiven en samen kan genieten van lekker eten en drinken. En om de dag helemaal goed af te sluiten is er een afterparty gepland waarop onder meer Robert Abigail voor de beats zorgt. Bedrijven kunnen zich nog steeds inschrijven. Meer info op de hernieuwde website of op de  Facebookpagina.

Praktisch
Wanneer?
1 juni 2019
Waar? Voetbalplein van OHR Huldenberg; Em. Gilisstraat 3040 Huldenberg
Voor wie? Bedrijven uit heel België zijn welkom