BeInfluence Europe genomineerd voor Global Influencer Marketing Awards

Awards / News

BeInfluence Europe, het Belgisch-Franse influenceragentschap, is finalist in drie categorieën op de Global Influencer Marketing Awards.

De Global Influencer Marketing Awards belonen de beste campagnes, de beste creators en de beste agentschappen wereldwijd. Campagnes voor adverteerders zoals Coca Cola, L'Oréal, Netflix en Bacardi en agentschappen van de vijf continenten zullen strijden voor Goud, Zilver en Brons in 30 categorieën.

BeInfluence Europe is finalist in drie categorieën. In twee categorieën voor hun campagne "Microlino, #This_Is_Not_A_Car" met D'Ieteren, Best Campaign for Return On Investment, die campagnes beloont die de beste resultaten heeft behaald qua ROI voor de klant, en in Best Use of a Small Budget, die campagnes beloont die zijn gerealiseerd met een totaalbudget van minder dan €50.000. En een derde als agentschap in de categorie Best Large Influencer Marketing Agency, die de beste influencer-agentschappen ter wereld beloont met meer dan 20 werknemers.

BeInfluence Europe is het enige Belgische agentschap, samen met Ogilvy Social Lab, en het enige Franse agentschap, samen met Ogilvy Paris, dat in ten minste één categorie is genomineerd. De resultaten van de Global Influencer Marketing Awards zullen op 18 juli in Londen bekendgemaakt worden tijdens een gala avond.