Beleef Orbit by PUB met moderator Erik Eklund

Communication / News / Sustainability

Orbit by PUB opent voor de 5de keer de debatten rond duurzame communicatie en marketing. En daarvoor rekent PUB, die het thema in 2018 definitief op de kaart zette in onze sector, alweer op een hoogwaardig panel van sprekers. Hun expertise? De consumptie van morgen. Moderator Erik Eklund neemt u op 20 oktober een hele namiddag mee doorheen het begrip duurzaamheid in retail.

U kent Erik Eklund nog niet? Als kleine Colombiaanse jongen werd hij geadopteerd door een Zweeds gezin, maar intussen groeide hij uit tot een man die merken en bedrijven wereldwijd (Deloitte, Philips, Swift, Johnson & Johnson) helpt om beter te doen. Deze inspirational moderator en zelfverklaarde ‘human connection catalyst’ is internationaal erkend voor zijn #nobullshit aanpak en positivisme en is oprichter van Connecting Humans en mede-oprichter van LinkedIn Local.

Aftellen geblazen dus naar deze insprirerende dag, die mede mogelijk gemaakt werd dankzij onze fantastische partners: AG Insurance, dat ons dit jaar verwelkomt op haar AG Campus, Fairtrade Belgium, de organisatie die merken begeleid in hun eerlijke transitie en voor het eerst met BAM ook een sectorvereniging.

This Event is supported by