Belgian Marketing Awards: een Gold, Silver en Bronze in elke categorie

Awards / Marketing / News

De vierde editie van de Belgian Marketing Awards telt maar liefst 35 ingeschreven cases. Op 8 november worden de winnaars bekendgemaakt. Voor het eerst is er in elke categorie trouwens een Gold, Silver en Bronze.

Begin november vindt opnieuw de hoogmis in het Belgische marketinglandschap plaats: de uitreiking van de Belgian Marketing Awards. De jaarlijkse afspraak begint bovendien steeds meer vorm te krijgen. Ondertussen is het aantal cases per categorie bekend. Concreet gaat het om 17 kandidaturen voor de Marketing Leadership of the Year Award, 8 kandidaturen voor de Young Marketing Company of the Year Award en 10 kandidaturen voor de Marketing Company of the Year Award.

Uit de ingediende dossiers zal een Selectiecomité van 25 personen, dat bestaat uit het Steering Committee aangevuld met de winnaars van vorige jaar en met marketingprofessionals uit verschillende sectoren en disciplines, per categorie 3 genomineerden kiezen. Die worden voorgelegd aan de jury. Die zal op basis daarvan en aangevuld met een mondelinge presentatie  de winnaars aanduiden.

Ter herinnering: Catherine Closset (CMO Director Stellantis Belux), Eddy Cremers (Sr Client Officer Ipsos), Alain Decrop (Professor University of Namur), Eveline De Ridder (Partner Whyte Corporate Affairs), Maggie Geuens (Professor Ghent University), Anne-Françoise Piette (Partner Brain Impact), Kris Michiels (Marketing & Communication Director Nationale Loterij), Suzanne Stroobants (CEO Mindshare), Koen Van Impe (CEO +KOO Network), Etienne Bachelier (Marketing Director van Alken-Maes), Lise Conix (CEO Schoenen Torfs) en Ruben Renaer (co-founder Brauzz) vormen dit jaar de jury, met Michel Mersch (CEO Nestlé Belgilux) als voorzitter.

Meer dan één prijs

Het aantal ingediende cases is bovendien niet het enige nieuws binnen de Belgian Marketing Awards. Ook op vlak van de prijzen zijn er enkele veranderingen. Zo is er dit jaar niet zomaar één winnaar, maar wordt overgeschakeld naar een systeem waarin een Gold, Silver en Bronze Award wordt uitgereikt. Bovendien zal Deloitte, met Adobe als partner in de Belgian Marketing Awards, opnieuw een Special Award uitreiken voor excellence innovation in Data & Martech.

Meer informatie vindt u via www.belgianmarketingawards.be.

De Belgian Marketing Awards komen tot stand met dank aan onze partners Deloitte en Adobe en mediapartner Kanaal Z.