Belgische eventbureaus domineren EuBea Awards

Awards / News

 
logoeventawards
De Belgische eventmarketingbureaus kenden afgelopen vrijdag in Sevilla een uitzonderlijk succes tijdens de uitreiking van de European Best Event Awards: de meest prestigieuze awards van de Europese event-sector, met een record aantal van 290 inzendingen van 122 bureaus uit 23 Europese landen!
De Belgische bureaus verzamelden niet minder dan 6 van de 19 EuBea Awards, waaronder de 'Grand Prix': de Best EuBea Award. Daar bovenop wonnen de Belgen nog eens 3 van de 11 Special Awards, waaronder die van Best Event Agency, Best Execution en Best Creative Director, en twee ‘Silver’ EuBeas, waardoor we uitkomen op een totaal van 11 EuBeas en ons land de eerste plaats op de ranking wegkaapt.
De tandem VO Communication en Verhulst Events & Partners, die samen met Luc Petit Creation instond voor de viering van de tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo, heeft de EuBea-veldslag met glans gewonnen: Best European Event Award, Best Public Event Award, Best Celebration Award, Best Execution en (second) Best Integrated Award. Het openingsspektakel van Waterloo 2015, georganiseerd door VO Communication in samenwerking met Luc Petit Creation, kreeg bovendien een Best Cultural Event Award en Luc Petit werd bekroond met de Creative Director Award. Als kers op de taart mocht VO Communication de Best Event Agency Award op zijn naam schrijven.
Maar ook de andere Belgische bureaus die voor de shortlists werden geselecteerd hebben de proef met glans doorstaan: een Best Sustainable Event Award en een Silver Non Profit Event voor FastForward met de Eneco Clean Beach Club en een Best Team Building Event Award voor The Oval Office, die voor SD Worx de Perfect Match Proxy Night organiseerden. Meer informatie vindt u op www.eubeafestival.com.