Best Brands: nog één week slapen...

Best Brands

Agenda / News

Best brands Awards

Tijdens een gala-avond op 17 maart 2016 in het Koloniënpaleis (Tervuren) worden de Best Brands Awards uitgereikt. De Best Brands zijn een inititiatief van Serviceplan Benelux in samenwerking met GFK België en met PUB als mediapartner.

In 2004 lanceerde de Serviceplan Group in Duitsland de eerste editie van de Best Brands Awards. Na het succes in China en Italië krijgt België in 2016 de eer om haar eerste Best Brands Awards te lanceren. We zetten de finalisten nog even op een rij.

In de categorie Best Product Brand zijn dat in alfabetische volgorde Coca-Cola, Côte d'Or, Danone, Esprit, HP, Jupiler, Nivea, Philips, Samsung en Volkswagen.

In de categorie Best Belgian Brand zijn dat in alfabetische volgorde AB InBev, bpost, Colruyt Group, Delhaize Belgium, Kinepolis, Lotus, Proximus, Solvay, Telenet en UCB.

In de categorie Best Corporate Brand zijn dat in alfabetische volgorde AB InBev, Apple, Coca-Cola, Colruyt Group, Delhaize Group, Ikea, Lotus, Microsoft, Samsung en The Walt Disney Company.

De Best Brands Awards hebben PUB als mediasponsor en worden ondersteund via diverse communicatiekanalen, waaronder print en digitaal, maar ook een socialmediacampagne die half februari via #bestbrands2016 gelanceerd werd.Best Brands