Beste corporate video's op 9 juni op Kanaal Z

Agenda / Awards / Media / News

AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z slaan opnieuw de handen in elkaar voor de 21ste editie van de Video Experience Day. Door de gezondheidscrisis wordt die extra speciaal: voor het eerst wordt de awardshow uitgezonden op televisie. Stem op 9 juni 2020 om 18 uur af op Kanaal Z/Canal Z en ontdek hoe de perfecte corporate video eruitziet.

Tijdens de Video Experience Day staat corporate video centraal. Video wint steeds meer aan belang in de communicatie- en bedrijfswereld en dat zetten wij graag in de kijker. Beelden zeggen immers veel meer dan tekst. Door de boodschap visueel te vertalen, kan je als bedrijf zowel je eigen medewerkers als externe doelgroepen informeren, sensibiliseren of motiveren.

De troeven van een goede corporate video

De meerwaarde van corporate video is dat creativiteit geen grenzen kent. Je kunt je boodschap op verschillende manieren verpakken: ludiek, emotioneel, pakkend of toch gewoon zakelijk. Door corporate video in te zetten, kun je de betrokkenheid van je leden, medewerkers of stakeholders vergroten. Daarnaast wordt de boodschap van een video langer onthouden en kun je hem gemakkelijk en snel online verspreiden. Op 9 juni 2020 zendt Kanaal Z/Canal Z om 18 uur de 21ste editie van de Video Experience Day uit. Tijdens de tv-special wordt onderzocht waarin precies de kracht van een goede bedrijfsfilm schuilt. Ook bekroont een jury van experts de beste corporate video's in elf verschillende categorieën en reikt ze twee Special Awards uit. Voor meer informatie, surf naar www.videoexperienceday.be.