Beste Product van het jaar 2019-2020 uit de startblokken

Awards / News / Retail

beste product van het jaarNa de succesvolle edities van de vorige jaren kunnen ondernemingen zich opnieuw inschrijven voor Beste Product van het Jaar 2019-2020, een van de grootste consumentenonderzoeken waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang ‘Beste Product van het Jaar’ noemen.
Van 2 april tot 4 juni 2019 kan de Belgische consument zijn oordeel vellen door de online vragenlijst in te vullen. Om deelname van de consumenten te stimuleren, stelt de organisatie prijzen beschikbaar. Inschrijven is volledig gratis en is mogelijk tot en met 25 maart 2019.
Deelnemen aan de nominaties van Beste Product van het Jaar biedt voor elke onderneming die actief is op de Belgische markt een unieke gelegenheid om de dialoog met de consument aan te gaan en te stimuleren. Ondernemingen krijgen een duidelijk beeld over hun consumenten, verwerven inzichten over het gebruik van hun producten en de (herhaal)aankopen ervan. Ze leren met andere woorden wie hun eindgebruikers zijn en welke factoren beslissend zijn voor de aankoop. Ook voor kleine ondernemingen is dit een ideale gelegenheid om hun product in de kijker te zetten: consumenten, producenten en ondernemingen leren elkaar namelijk op een andere manier kennen en beoordelen