Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie?

Media / News

Telenet PlayHet kijkgedrag in Vlaanderen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Onze honger naar de beste lokale en internationale series is aanzienlijk gegroeid en liefst van al gaan we ook helemaal op in onze favoriete reeks door te bingen. Geïnspireerd door deze trend versterkt Telenet vanaf 26 november de invulling van haar entertainmentpakket Play met meer series uit binnen- en buitenland. Bovendien trakteert Telenet superfans op de ultieme binge-ervaring in een trailerpark. Abonnees kunnen in Play naast het lokale aanbod en de internationale series ook nog steeds terecht voor uitgebreide content voor kinderen en Terugkijk-tv (de mogelijkheid om tv-programma’s tot zeven dagen terug opvragen).  De prijs van het pakket wordt naar aanleiding van de vernieuwde invulling wel aangepast (lees: verhoogd) van €10/maand naar €11,95/maand. De propositie en prijs van Play More blijft behouden: hier vindt de kijker alles van Play, aangevuld met een zeer uitgebreid aanbod aan recente films, blockbusters en extra film- en themakanalen.
En dat trailerpark? In de Antwerpse Meatpack openen vanaf 26 november zes trailers of caravans de deuren waarin bezoekers zes iconische series en ditto settings tot in alle zintuigen kunnen beleven. God is in the detail, en dat werd ter harte genomen in het trailerpark. Een rood wijntje zal des te lekkerder smaken uit de indrukwekkende glazen van Cersei Lannister in de Game of Thrones-trailer. Bij de trailer van The Sopranos kunnen bezoekers de recentste editie van The Star-Ledger even inkijken onder het bord van de Bada Bing. De echte kenner kijkt niet vreemd op van de gitzwarte Fangtasia-boom in de True Blood-trailer en herkent meteen de teksten op de muren in de Insecure-trailer. De gezelligste cel van Gent West staat binnenkort in de Meatpack en ook Dale’s RV-camper uit The Walking Dead lijkt daar een nieuwe thuis gevonden te hebben.
Telenet PlayEen binge-sessie is pas geslaagd wanneer die een stuk in de nacht eindigt. Bezoekers kunnen dan ook overnachten in hun trailer om in dezelfde vibe als de serie verder te dromen. Zo is het trailerpark een totaalbeleving en een unieke manier om een nieuwe serie te ontdekken en instant fan te worden.
Telenet lanceert het trailerpark naar aanleiding van de vernieuwde invulling van Play. Vanaf 26 november zullen namelijk alle internationale series – die nu enkel in Play More te zien zijn – ook in Play opgevraagd kunnen worden. Een vernieuwde overeenkomst met het Amerikaanse productiehuis HBO maakt het bovendien mogelijk om binnenkort te genieten van àlle HBO-topreeksen van nu, maar ook van vroeger. Daarnaast blijft Play garant staan voor een uitgebreid lokaal aanbod, kidscontent en de Terugkijk-tv functionaliteit. Met deze stap wil Telenet het beste van de internationale en de lokale markt samenbrengen.