BlowUP Media breidt DOOH-netwerk uit met Galerie Ravenstein

Media / News

De Ravenstein Galerij in Brussel is de nieuwste toevoeging aan het digital out of home netwerk Frontline van BlowUP Media Benelux. Frontline bestaat uit full-motion sites op “AAA-locaties” in de drukke binnensteden van Antwerpen, Brussel en Gent. Deze LED schermen bevinden zich op prominente plekken en vormen zo een onderdeel van het stedelijk landschap.

Met zijn International Style-ontwerp uit de late jaren vijftig is Galerie Ravenstein beschermd Brussels erfgoed en een winkelgalerij met een unieke geschiedenis. Dagelijks trekt ze duizenden bezoekers aan, stuk voor stuk unieke premium contacten waaronder talrijke pendelaars, ambtenaren, kunstenaars, cultuurliefhebbers, jongeren en toeristen.

Twee digitale Full Motion-schermen van 20m² bevinden zich aan Kantersteen-zijde van de galerij, boven de ingang van het metrostation en over het Centraal Station. Spotify was het eerste merk dat adverteert op deze schermen. Elke Frontline-locatie is voorzien van meerdere schermen die samen of apart van elkaar kunnen worden ingezet. Campagnes kunnen tevens per stad worden aangepast of tegelijkertijd op alle locaties uitgezonden worden.

“Met de toevoeging van Galerie Ravenstein aan ons Frontline portfolio bieden we adverteerders een unieke en krachtige digitale oplossing om hun target audience daar te bereiken waar de actie plaatsvindt. Deze immense High Definition (HD) schermen garanderen een uitstekende zichtbaarheid en, omdat dit deel uitmaakt van ons DNA, enorme impact in een premium omgeving,” zegt Guillaume Closset, sales director van BlowUP Media België.