Bol.com in zee met Rituals

Winkel RITUALS bol.com

News

Winkel RITUALS bol.comFans van Rituals kunnen vanaf vandaag ook bij bol.com terecht voor hun favoriete producten van het bekende ‘home & body cosmetics’ merk. Net als andere luxemerken zoals Dior, Dolce & Gabanna en Yves Saint Laurent heeft Rituals binnen de speciaalzaak Mooi & Gezond van bol.com een eigen winkelomgeving waar consumenten zich kunnen onderdompelen in de wereld van het merk en de rituelen achter de producten. Het Rituals-assortiment bij bol.com bestaat uit verschillende populaire lijnen waaronder The Ritual of Sakura en The Ritual of Hammam, Skin Care producten en huisparfums in de vorm van geurkaarsen en geurstokjes.

Peter van Campen, country director Benelux van Rituals Cosmetics, vertelt: “Door deze samenwerking geven we onze klanten de mogelijkheid om de producten van Rituals ook via bol.com aan te schaffen. In de Rituals-omgeving binnen bol.com zullen we aandacht besteden aan de filosofie van Rituals Cosmetics en de inspiratie achter de verschillende lijnen. Zo bieden we ook onze klanten via bol.com de kans om dagelijkse routines te transformeren naar bijzondere verwenmomenten door mooie luxeproducten.

Kiki Lauwers, directeur België bij bol.com, voegt toe: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Rituals. We zien een groeiende behoefte onder consumenten om ook luxe huidverzorgingsartikelen online aan te schaffen en dan mag een populair merk als Rituals natuurlijk niet ontbreken in de parfurmerie binnen onze speciaalzaak Mooi & Gezond. We hebben ook voor Rituals een winkelomgeving gecreëerd waarin beleving en inspiratie voorop staan en zo volledig aansluit bij de manier waarop consumenten graag winkelen voor luxe home & body artikelen.