Bonka Circus en De Kringwinkel ontketenen Treasure Hunt

Crea / News

Vintage kleding, hippe meubelstukken of leuke decoratie: je vindt het allemaal in De Kringwinkel. Er vallen ontelbare schatten te rapen en toch blijken jongeren hun weg naar De Kringwinkel niet zo gemakkelijk te vinden. Om daar verandering in te brengen sloegen Bonka Circus en De Kringwinkel de handen in elkaar met influencers @ArnoTheKid, @Elogabias  en @PaulienRiemis in een nieuwe jongerencampagne. De influencers delen voor één keer niet online maar offline likes uit én verspreiden die op hun favoriete kledij, meubelstukken en decoratie ín De Kringwinkels. Zo ontketenden ze samen een stormloop naar de winkels bij hun volgers.

Liked by @________

Content creators @ArnoTheKid, @EloGabias, @PaulienRiemis trokken fysiek naar verschillende Kringwinkels in heel Vlaanderen om hun favoriete kledij, meubels en decoratie te delen met hun volgers. Voor een keer deden ze dat niet met online likes, maar met Liked by @ArnoTheKid, Liked By @EloGabias of Liked By @PaulienRiemis-stickers die ze achterlieten op hun favoriete producten. Ook kleinere, lokale micro-influencers kregen de kans om hun favoriete items in de verf te zetten en te delen via hun sociale media.

Tientallen content creators bezochten verschillende Kringwinkels over Vlaanderen, deelden daar offline likes uit op allerhande voorwerpen in de winkels en vereeuwigden hun bezoek via sociale media. Aan de hand van cryptische tips en raadsels in hun stories konden hun volgers de gelikete items vinden en zelf bemachtigen. Zo ontketende zich een ware stormloop naar De Kringwinkel. De online campagne genereerde zo’n 3000 clicks, +55.000 views op TikTok en meer dan 600.000 impressies.

Het contentverhaal werd verder ondersteund door POS-posters in De Kringwinkels en social animaties van @ArnoTheKid, @EloGabias en @PaulienRiemis.

Credits

Klant: De Kringwinkel - HERWIN
Klant contact: Karen Roose, Linde Brewaeys
Strategie: Marie Nackaerts
Creatief Directeur: Jesse Vanophalvens
Creatives: Marc Richard Vander Heyden, Marnicq Mengels, Lennert Vedts
Account Manager: Kristof Debacker
Design en animatie: Gilles Valkenborg
Foto: Iwein De Keyzer
Influencermarketing: BeInfluence