Bonka Circus en Uitgeverij Averbode zorgen voor de Zorgleerkacht

Crea / News

Zorgleerkrachten cijferen zichzelf vaak weg, maar ze zijn een onmisbare schakel op school. Uitgeverij Averbode zet samen met Bonka Circus alle zorgleerkrachten in de bloemetjes. Dat doen ze door de allereerste verkiezing van de Zorgleerkracht van het Jaar. "Niet iedereen kan even goed mee in de klas. Gelukkig is er de zorgleerkracht die oog heeft voor iedereen", vertelt Jan Van der Auwera van Uitgeverij Averbode. "Met deze wedstrijd onderstrepen we het belang van de zorgleerkracht op school."

"De zorgleerkracht is vaak de stille kracht op school. Ze helpen kinderen met leerproblemen en springen in voor afwezige collega’s", vertelt Iris Warnants, senior accountmanager bij Bonka Circus. "Om die reden willen we de zorgleerkracht in de spotlights zetten en bedanken."

Elke school mag fier zijn op zijn of haar zorgleerkracht. Dat gevoel versterken we door een brede oproep te lanceren zodat iedereen hun favoriete zorgleerkracht kan nomineren. Naast de nationale winnaar, is er ook een erkenning voor een zorgleerkracht per provincie. De winnaars gaan niet alleen naar huis met een mooie trofee, ze krijgen ook een persoonlijk verwenpakket én een zorgpakket met werkmateriaal voor de hele school.

Scholen, ouders, leerlingen, familieleden en vrienden hebben nog tot 25 mei de tijd om hun favoriete zorgleerkracht te nomineren via de website.

Credits

Klant: Uitgeverij Averbode
Klant contact: Inge Vander Velpen, Eva Fonteyn, Karolien Van Goidsenhoven
Creatief Directeur: Jesse Vanophalvens
Concept Creatives: Lennert Vedts, Frederik Van den Bril, Bart van Goethem
Strategic Director: Peter Verbiest

Client Service Director: Julie Proesmans 
Account Manager: Iris Warnants
Design: Gilles Valkenborg
Design intern: Chen Vandeput