Bonka Circus neemt wat Vitamine Decathlon

Crea / News

Het warme weer en de lange dagen zorgen voor een boost bij de mensen. Daarnaast is ook sport een belangrijke bron van energie en mentaal welzijn. Daarom combineren Bonka Circus en Decathlon de twee en is het dit voorjaar eens tijd voor wat Vitamine Decathlon. De campagne toont sporters die de stap zetten om buiten te komen en intens aan het genieten zijn van het zonlicht.

Vorige week nog kondigden Decathlon en de Pro League aan dat alle clubs van de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League, de Lotto Super League, de Croky Cup en de elite jeugdreeksen met dezelfde bal zullen spelen de komende vijf seizoenen. In de campagne krijgt de voetbal replica Pro League dan ook een belangrijke rol aan een toegankelijke prijs voor alle voetballiefhebbers om volop te scoren deze zomer.

Mediaplus werkte de mediastrategie en planning uit waarbij er gekozen werd voor radio en digitale kanalen. Ook in de winkels wordt het concept vertaald in POS-materiaal. De campagne uit zich in radio, digitale dragers en winkelaankleding.

Credits

Client: Decathlon
​Agency: Bonka Circus
​Media Agency: Mediaplus, Magali De Clercq, Simon Vangenhende, Nathalie Baeyens
​PR Agency: Bepublic
​Client contact: Michael D’Hooge, Jo Van Dessel, Jasmine Berbiers, Sunny Sartori, Bram Candries
​Client Services Director: Julie Proesmans
​Account Manager: Elke Piron
​Account Executive: Charlotte Kinable
​Creatives: Auke Moonen, Alexander Noten
​Creative Director: Jesse Vanophalvens
​Copywriter FR: Véronique Vier
​Design: Elke Broothaers, Jasmine Berbiers
​Sound: Sonhouse