Boondoggle sterker op alle fronten

PUB CRAWL_Boondoggle 3

News

Boondoggle

Boondoggle mocht de laatste maanden heel wat nieuwe collega's verwelkomen. En ook in het voorjaar van 2016 krijgt het bureau versterking om zowel het extra werk van bestaande klanten als het werk van enkele mooie, nieuwe klanten te kunnen opvangen. Hieronder leest u welk talent z'n weg vond naar Boondoggle.

In het najaar ging Inge Crauwels opnieuw aan de slag bij Boondoggle als account director. Zij deed al een pak ervaring op bij onder andere Duval Guillaume Modem, Grey en BBDO. Ook Peter Van Buggenhout, ex-Dallas en These Days Y&R, begon als account director, voor klant Unilever. Account manager Karlien Van Herck ruilde Dallas in voor Boondoggle en Sander Vanden Bempt startte als digital project manager. Daarnaast kreeg het communicatiebureau er ook nog twee nieuwe campaign managers bij: Itza Bocken, die tot voor kort aan haar MBA werkte in China als fashion editor en marketeer voor een fashion app, en Katrijn Busschaert, die bovenop haar studies in toegepaste economische wetenschappen ook nog een postgraduaat trendwatching bij Vlerick behaalde om daarna voor Boondoggle te kiezen.

Ook het development department kreeg ondersteuning van drie nieuwe aanwinsten: Paul Van Bladel, Thomas Decavele en Rutger Hendrickx. Brand strategist Tom Vingerhoets ruilde dan weer BBDO in voor een plek aan de strategie-tafel van Boondoggle. En designer Lies Pauwels zette na een overtuigende stage haar handtekening om het designdepartment te versterken. Ten slotte neemt Jacques Van Dam sinds kort de Boondoggle-boekhouding mee voor z'n rekening.
Ook in 2016 is er nog straf volk op komst. In januari komt Lise Detobel, ex-Saatchi & Saatchi, het account departement versterken als account manager. En in februari neemt Sofie Sermon afscheid van OgilvyOne Worldwide om erin te vliegen als account director bij Boondoggle.
Een aanzienlijk lijstje met vers bloed dus. Boondoggle is ervan overtuigd dat deze collega's klaar zijn om zich helemaal te smijten. Iets wat duidelijk ook kan gezegd worden van de huidige collega's.