BORA 2022: TBWA Reputation en Bepublic Group grote winnaars

Awards / News

De 1ste editie van de BORA's, de Best of Reputation Awards, leverde een oogst van 24 awards op, verdeeld onder 10 verschillende bureaus.

Met elk twee Gold Awards en 1 Bronze waren TBWA Reputation en Bepublic Group dé grote winnaars voor deze eerste editie van de BORAs.

Met hun straffe campagne ‘ZUUR’ voor Growfunding VZW won TBWA Reputation de Grand Prix én tweemaal goud. Ze wonnen ook nog 1 Bronze Award met McDonald’s voor de case ‘The most beautiful bins’.

Bepublic Group won met Telenet 1 Gold Award en 1 Bronze voor de case ‘Uniform TV advertising model’. Voor de case ‘Recruitment RBFA Belgian Referee Department’ voor de Royal Belgian Football Association wonnen ze hun tweede goud. En dat op de dag van de eerste match van de Rode Duivels in Qatar!

De derde grote winnaar van de avond was Whyte Corporate Affairs. Met de case #OpenMijnFitness #OuvreMaSalle voor Basic Fit wonnen ze maar liefst 2 Siver Awards en 1 Bronze. De twee andere Silver Awards gingen naar Akkanto met ‘Welcome Home’ voor IKEA en naar Walkie Talkie met ‘All boobs welcome here’ voor Elvie. Walkie Talkie won ook nog een Bronze Award met ‘Week van de Friet’ voor VLAM.

MMBSY won drie Bronze Awards, twee voor JBC met ‘Breaking Stereotypes’ en 1 voor hun campagne ‘World Cleanup Day’ voor River Cleanup.

Verder vielen nog Accenture Song, Famous Relations en Ketchum in de prijzen en wonnen ze elk nog 2 Bronze Awards. Ogilvy Social.Lab won met ‘Mix4Boobs’ voor NRJ & Pink Ribbon 1 Bronze Award en werd tevens door MM en PUB bekroond met de Press Award.

Ontdek alle winnaars op www.bestofreputation.be.